[rev_slider alias="main"]

Välkomna till RED NAILS

Naglar

Är det dax att fixa naglarna?

NOGGRANT UTFÖRT ARBETE

Låt oss få dina naglar att synas.

Pedikyr

Få dina fötter att synas

DINA FÖTTER BÄR DIG

Fotbad, Peeling, fix av nagelband samt borttagning av förhårdnader.

Ögonfransar

Låt oss framhäva dina ögon

LASH IT!

Vi utgår från kundens önskemål, och arbetar tillsammans med kunden fram en form och längd som passar hen.
Med hjälp av en tipp förlängs dina egna naglar. Längd och form anpassas efter önskemål. Därefter appliceras ett tunt lager Basgel som får härda i UV-lampa. Samma procedur med Buildergel några lagar. Sedan filas och formas nageln tills ytan är jämn . Avslutas med ett tunt lager Toppgel. Naglarna ser blanka och klara ut.
För de som inte har långa naglar eller biter på dem. Vi sätter en topp på den egna nageln och anpassar längden efter önskemål. Sedan applicerar vi ett akryllager ovanpå. Naglarna ser långa och naturliga ut.

Här fixas nagelband till, klippning och formning av naglarna, massage av armar och polering av naglarna.

Samma utförande som manikyr men Gelcolor appliceras på nageln som får härdas i UV-lampa. Detta ger ett resultat som varar i mer än två veckor utan att flagna efter några dagar. Perfekt för de som har lite längd på naglarna.

Här erbjuds ett fotbad, samtidigt som du får ryggmassage av vår massagestol under pedikyren, avkopplande för hela kroppen, samtidigt trimmas tånaglarna med klippning och polering som avslutas med fotmassage.
Titta på våra nöjda kunder

Om oss

Välkommen till Red Nails, nagelsalongen i Kristianstad som erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som nagelförlängning, nagelförstärkning, manikyr, gellack, spa pedikyr och även ögonfransförlängning. För vackra naglar till vardag och fest. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och gedigen utbildning inom allt som har med nagelvård att göra.

Som kund får du inte bara skönhetsbehandling av bästa kvalitet utan också ett gott omhändertagande. Vår ambition med Red Nails är att ge er bästa möjliga resultat från våra behandlingar som passar varje kund individuellt.

På Red Nails ser vi varje ny kund som en ny utmaning och vi brinner för att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna och med vackra naglar. Du ska känna dig som hemma när du kommer till oss och bemötas av en vardagslyx. Hos oss är det självklart att kunden alltid står i centrum, och vi gör allt för att uppfylla just dina önskemål.

Dra nytta av våra öppettider, kom in och boka tid när det bäst passar dig. Följ oss på vår Facebook sida där du hittar nya uppdateringar och mer information om vad som händer i vår salong.

Varmt välkommen till Red Nails !

Jättetrevliga tjejer som gjorde ett perfekt jobb. Kommer absolut tillbaka!!! Rekommenderar andra att testa!!!
Superduktiga. Har byggt naglar i 4 år aldrig uppehåll, hos olika i Kristianstad men aldrig varit så här nöjd. Rekommenderas varmt
Tjejen jag hade va väldigt snabb och effektiv, naglarna har hållt jättebra och jag blev supernöjd. Bra service!

Kristianstad

044 – 12 09 08
info@rednails.se
Cardellsgatan 9
29131 Kristianstad

Karlshamn

070-769 59 94
info@rednails.se
Drottninggatan 50
37435 Karlshamn

Sölvesborg

079-347 8046
info@rednails.se
Borgmästaregatan 11
371 35 Karlskrona

Cardellsgatan 9, 29131 Kristianstad

Drottninggatan 50, 374 35 Karlshamn, Sverige

Borgmästaregatan 11 371 35 Karlskrona